За добрата форма. С една дума.

/, Начална страница/За добрата форма. С една дума.

За добрата форма. С една дума.

„Тайна е, когато кажеш на много хора да не казват на никого.“ 🙂

Ще ви споделя една от своите, за това как да влезем във форма. И то само с една дума, която описва безпогрешно целия процес. Не са тренировка, хранене или възстановяване. Думата е баланс.  

Всъщност добрата форма няма нищо общо с начина, по който изглеждаме. За мен тя е вътрешното ни усещане за света, балансът, който постигаме сами в себе си и с всичко, което правим и ни заобикаля.

Описвам я като желание да направиш нещо за себе си, но не на всяка цена. Защото диетата не е лишение, тренировката не е наказание и почивката не е извинение. Целият процес всъщност е начин да се чувстваме добре в кожата си.

За това, забравете за малко за кантара. Съсредоточете се върху това, което ви носи удоволствие. Забавлявайте се и правете всичко с желание. Наслаждавайте се на малките победи срещу себе си и не забравяйте, че винаги можете повече, стига да поискате.

Ако е дошъл моментът, в който се нуждаете от промяна, дайте си време и приемете, че се записвате за спринт, не за маратон.

И най-важното! Винаги с усмивка.

 Колкото по-широка, толкова по-добре. Не винаги, защото сте щастливи, а защото сте силни.

Добрата форма е съпътствана от амбицията да разбереш на какво си способен и желанието да си докажеш, че можеш повече! За това не пропускайте последните три повторения в залата и последните 5мин. кардио (те винаги са ми били най-трудни), хранете се диетично, но разнообразно, почивайте винаги, когато усетите, че трябва. Без угризения!

И не забравяйте, че тайната на добрата форма е различна за всеки. Но винаги има една дума, която описва целия процес. Коя е вашата?

И ви каня на закуска… защото приятелите нямат тайни <3

 

Facebook Коментари
От | 2018-11-30T08:06:55+00:00 август 31st, 2018|Без категория, Начална страница|