Мляко с ориз

Мляко с ориз

За да разсеем силно преувеличените слухове, че се храня пет пъти седмично (повторих го два пъти за по-сигурно), ще ви покажа какво носих в една от дамските си чанти вчера. След снимките храната отново беше опакована, но исках да ви покажа, че все пак вкъщи има и чинии 😊
Днешната рецепта за добро настроение и мляко с ориз я подготвихме заедно с Кирето. Той се погрижи за продуктите, а аз ги подредих, за да ни е цветно и вкусно.

Не можем да поберем ръката на треньора на снимка!

Алармата!
И денят започва с палачинка и едно, в случая две, силни кафета. Закуската остана извън кадър, защото в следващата статия ще говорим за палачинките, като начин на живот и ще споделя 3 от най-любимите си рецепти 😊

Отиваме на тренировка. За да растем големи.

Ето какво ми беше приГотвила кулинарната половинка:

И пак да хапна! Рядко повтарям рецепти, но кутията, която отворих след тренировката, буквално с треперещи ръце 😊, ще я правя пак! Представяме ви пиронът в днешното меню:
Мляко с ориз
100мл кокосово мляко пасирано с доза протеин (ванилия)
50г предварително сварен ориз
Отцедете ориза от водата. Изчакайте да изстине. Смесете и разбъркайте. Ако успеете, оставете го да се охлади… аз моето го ядох топло! Поръсете с канела.

За обяд бях приготвила пълнени тиквички с булгур, зелен лук, червена чушка, кайма от свинско контрафиле, магданоз, черен пипер, червен пипер, чубрица и сол. Издълбах тиквичките и ги запекох за 20 мин. През това време сварих булгура и приготвих каймата на тиган. Смесих ги заедно с другите продукти и напълних тиквичките. Плънката може да ползвате като гарнитура за други ястия.

Следобедната закуска беше за хапване на крак. Сандвичи с пълнозърнест хляб, котидж (малко повече от това на снимката 😊!) и краставица.

На вечеря ме чакаше една грозна пъстърва с ромарин и лимон на фурна и печен карфиол със сол и червен пипер, които останаха извън кадър. Другият път ще се опитам да я понапудря и нея.
Довършвам работата, навивам алармата и лягам.
Аларма!
И денят започва с палачинка. За нея и за историята на тази снимка – следващият път 😊

И ви каним на закуска… всъщност четиринадесет пъти седмично. За да порастнем големи.
Не, че тук са малко, но за още силни руси моменти, може да следите сторито ми в Instagram.

Facebook Коментари
От | 2018-01-26T15:57:29+00:00 януари 26th, 2018|Без категория|