„Контролирани кулинарни експерименти“ в действие

/, Начална страница/„Контролирани кулинарни експерименти“ в действие

„Контролирани кулинарни експерименти“ в действие

„Контролираните кулинарни експерименти“ са проект, който стартирахме съвместно с Кирил Танев, за да внесем разнообразие в хранителните режими и да докажем, че те могат да бъдат вкусни и лесни за следване, въпреки ограничените продукти. И така – той изготвя плана, а аз добавям малко цвят за настроение.

Всяка неделя ще ви споделям по един ден от моята диета, за да видите проекта ни в действие.

Започвам с кафе. Силно, чисто и горчиво.

Обикновено го чака овесена каша с ябълка и канела, но напоследък отсъпва пред палачинките! В понеделник ще им отделим цялото си внимание.

След това идва ред на тренировката. За нея или добро или нищо! Значи нищо :))

Към 10ч. отварям любимата си кутия – време за мое десертче! Или за любимите ми напоследък макарони с яйца, ванилия и канела (или понякога само със сол) и грейпфрут.

Обядът е почти винаги „на крак“ – днес пиле, ориз и броколи.

Към 16ч. е ред на следобедната закуска – деконструирани сандвичи с котидж или извара. Обикновено или съм много гладна или нямам време да ги конструирам  🙂

За вечеря – скумрия с брюкселско зеле на фурна. Обикновено не снимам риба, защото не се поддава на „напудряне“, но тази стана страхотна без много усилия:

Новината от кухнята е, че през март „Контролираните експерименти“ тръгват на път! Вече сме си говорили за спазването на режим на морето. Но имах котлон! Сега няма да мога да готвя и ще бъда без зала за тренировки на разположение. И пак ще стане. Защото, когато има желание, има и начин. Съвсем скоро ще ви разкажа за своя. Ще снимам и клипчета с тренировки 🙂 така че, както казва Кирето „Най-доброто предстои.“

Като стана дума за най-доброто, след статията за палачинките, е време да обсъдим „мръсното хранене“! Кога, защо и по колко! Следва 🙂 И нямам търпение!

И ви каним на закуска… на експерименти. Под контрол 🙂

Facebook Коментари
От | 2018-02-27T14:31:15+00:00 февруари 17th, 2018|Без категория, Начална страница|