Индивидуален хранителен режим

/Индивидуален хранителен режим
Индивидуален хранителен режим 2017-11-29T10:12:39+00:00

Когато спазваме хранителен режим, продуктите, които използваме са целенасочено еднообразни. Това е и причината често да срещаме трудност да го следваме стриктно.

С Кирил Танев вярваме, че за да постигнем желаните резултати, диетата трябва да бъде естествена част от ежедневието. Двамата обединихме усилия, за да докажем, че храната може да бъде интересна, вкусна и различно поднесена, въпреки еднаквите съставките.

Стартирахме проекта „Контролирани кулинарни експерименти“ с цел е да ви помогнем да не чувствате лишение и да не позволим на скуката и еднообразието да попречат на целите ви.

Кирил разработва хранителния режим, а аз съставям меню с рецепти, изцяло съобразени с него. Изготвяме подробен списък за седмично пазаруване, както и съвети за оптимизиране на времето за подготовка, с които гарантираме още по-лесното и приятно спазване на режима.

И ако той е архитектът на „Контролираните кулинарни експерименти“, аз съм интерьорният дизайнер. Кирил поставя основата на менюто, а аз го прави уютно, благодарение на разнообразни подправки и различни начини на приготвяне и поднасяне на храната.

Защото според нас режимът може да изглежда и така:

„Контролираните кулинарни експерименти“ са нашият цветен начин да покажем, че постигането на желаната форма не е свързано с безкрайни тренировки и глад. Защото, за да има успех всяко начинание, трябва да се прави с желание, не със забрана. Без вълшебни добавки. С приятелско отношение, вкусна храна, спорт и добро настроение.

И си заслужава всички усилия, защото резултатите не закъсняват.

Казват, че форма се постига в кухнята. Приемете нашето предизвикателство и започнете своята промяна от там. Защото ние сами избираме как да изглежда храната ни:

Присъединете се към нас и нека голямото готвене започне сега.

Спокойно ☺ Всичко е под контрол!

Посетете тази страница за повече информация