Империята отвръща на удара!

/, Начална страница/Империята отвръща на удара!

Империята отвръща на удара!

Преди да ви разкажа как намирам време за всичко, с което се занимавам, ще ви споделя как хобито ми се превърна в проект на пълен работен ден, който развивам с цялото си сърце и който прави ежедневието ми пъстро.

Всичко започна от тази снимка:

Първият ми опит за ФИТ десерт. Показвала съм ви го. Бях направила кекс Лора за приятели в залата. Тази рецепта си остана голямата любов на сутрешното ми кафе и моята най-голяма гордост 🙂 Имам много нейни снимки, но тази на Сашето, с фолиото, си остана любимата ми!

Започнах бавно с няколко десерта, които публикувах на страничката си във Фейсбук. Преди това нямах хоби, защото все не намирах време да обърна внимание на нещата, които ме вълнуват. Постепенно вдъхновението до такава степен обзе ежедневието ми, че започнах да крада всяка свободна минута за страничката FIT Sweets by Lori.

Тя започна да се развива, а с нея и желанието да продължа да работя още по-упорито.

Няколко месеца след старта й, реших да издам книга. Пишех „50 десерта за ФИТ форма“ нощем.

И въпреки, че лягах късно, пак ставах в 5ч. Всяка сутрин. И продължавам да го правя.  Вече не навивам и алармата. Ставам сама. Защото нямам търпение да правя това, което обичам. 

Работя на пълен работен ден и подреждам внимателно задачите си, за да уплатня всяка минута. И все тичам на някъде. Състезавам се, но не с часовника. Със себе си. Защото искам денят ми да е вълнуващ. 

Спирам да бързам единствено, когато пия кафе. На него винаги отделям специално внимание 🙂

Продължавам да развивам проекта си, въпреки трудностите. Или може би благодарение на тях. Включвам се в различни инициативи, кампании, предавания, фестивали, кулинарни училища.

Работя с деца, с цел да развиваме правилните им хранителни навици. Правя семинари за здравословен начин на живот.

И спортувам. Много! По шест пъти в седмицата. В обедната почивка, в залата до работа или вкъщи. Всеки ден, когато, където и по колкото мога. Приемам го като време за слушане на хубава музика, в което се натоварвам физически, за да си почивам психически.

Уча нови неща и продължавам да търся предизвикателства. Защото това е моят начин да се чувствам добре.

Вече отдавна не става дума за рецепти. Моят проект за ФИТ форма е „Фабрика за щастие“.

Всъщност човек губи най-много време в това, да разбере какво го прави щастлив. И ако има късмет да си зададе правилния въпрос и сила, за да последва отговора, тогава всичко се нарежда.

„Империята отвръща на удара!“ Защото липсата на време няма да ме спре да преследвам мечтите си. Само ще ме направи по-организирана, по-концентрирана, по-мотивирана и по-изобретателна. 

„И ви каня на закуска…“ е моят начин да обърна гръб на скуката.

Някой го наричат хоби. Аз го наричам любов. А за нея винаги има време.

Facebook Коментари
От | 2019-01-17T17:51:58+00:00 април 25th, 2018|Без категория, Начална страница|