Гурме аламинутки

Гурме аламинутки

Днешната закуска я сервирам без да се бавя. Защото ще ви покажа част от любимите си комбинации за хапване на крак, когато денят се задава динамичен още със събуждането.

Идеята за това се зароди от съвместната ни инициатива с dm България, с които решихме да докажем на практика, че липсата на време не е причина да се лишим от качествена, здравословна и вкусна закуска.

Обикновено приготвям своята от вечерта и я затварям в буркан. Сутринта го грабвам от хладилника и излизам на бързо от вкъщи.

ФИТ закуска на деня: Гурме аламинутки

Номер 1: ягоди, 150мл бадемово мляко, 50г мюсли с горски плодове, крънч мюсли, ванилия и бадеми

Номер 2: смокини, 150мл кокосово мляко, 50г палео мюсли с киноа, кокосови стърготини и ленено семе

Номер 3: банани, доза протеин шоколад, 150г соево мляко, какаови зърна и лешници

Номер 4: круша, 150мл овесено мляко, 50г овесени ядки, канела и орехи

По желание може да добавите мед, стевия или друг подладител

Aко все още нямате планове за почивните дни, заповядайте в Пловдив. На 14.09. започва Мood for Food! едно от най-дългоочакваните кулинарни събития на годината.

Лекцията, която имам удоволствието да изнеса, в рамките на фестивала, с подкрепата на dm България, е с работно заглавие „Времето е наше“ :)) Ще си говорим за това как да организираме деня си така, че да не се лишаваме от вкусна, домашно приготвена храна, въпреки забързаното ежедневие. Ще се проведе на 15.09, от 13.30ч.

Докато ви разказвам защо всеки мой пост завършва с изречението „И ви каня на закуска“, ще ви я приготвя лично – 60 закуски за 15 мин! Възможно ли е?

И ви каня на закуска… за да разберем. Вие само вземете чаша кафе и доброто си настроение! <3

Facebook Коментари
От | 2018-09-10T15:42:00+00:00 септември 10th, 2018|Начална страница, Режимни рецепти|