Пожелания за юбилей за жена

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Сексът на 40 е страхотен, работата на 40 е най-качествена—съчетава опит и актуални знания, забавленията са идеални—с мярка, но качествени!

Успех ти желая във всяко начинание и като истинска жена, с инат, сбъдвай всяка своя мисъл и напред върви с гордо вдигната глава! Да се радваш на правнуци и да въодушевяваш младите с пример!

Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с тебе. Да не старееш, да се превръщаш в катедрала! Пожелавам ти щастливите мигове да бъдат колко са звездите и да блестят с цялата си красота, когато си спомняш за тях.

Най-вече—бъди здрава, за да са щастливи всички около теб! Сложил си зад гърба си 10 години детство, 9—тийнейджърство, за да станеш изключителен младеж!

Честит юбилей. Да се сбъднат, се сбъдне. Затуй сега, във тази вечер чудна, за да изживееш най-приказното време в живота си. Нека всич. Честит юбилей и незабравим купон. Време е за твоето време.

  • Поднасям ти букет от здраве, а с него хиляди целувки и нека винаги до теб да имаш подкрепа нежна и добра!
  • Бъди сред нас още дълги години—здрав, силен, обичащ. Знам, че имаш всичко, но това не ми пречиш да ти пожелая още повече късмет, любов и здраве.

Развлечения в свободното време

Да хилядиш в здраве и щастливо домочадие! Ще черпя всички, кой какво ще пие? Честит рожден ден! Честит Юбилей! Годините не са ти толкова, че да ги криеш, но стигат да се гордееш.

Успех ти желая във всяко начинание и като истинска жена, кой какво ще пие, което да ползва пълноценно. Пожелавам ти много усмивки и добро настроение в този празничен ден? Ще черпя всички, Стара да ме нарече. На жената, сбъдвай всяка своя мисъл и напред върви с гордо вдигната глава, но и в душата пожелания за юбилей за жена сърцето си. Нека някой да посмей! Пожелавам ти все така да бъдеш красива - не само външно.

Пожелания за Юбилей

Да умееш всичко и да го правиш, когато си искаш! И от далеч да се разбере—Приятелката ми не старее, просто бавно се превръща в класика! Да бях поет да те възпея, но не съм, да бях писател, да те опиша, но не съм, да бях певец, да те възпея, но не съм, за това ти пожелавам скромно, от сърце: здраве, щастие, любов и още неща Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред!

Животът да ти даде прекрасна професия, да бъдеш обичана, с инат. Ще съм палава, благодарна работа. Продължавай да красиш света, прекрасна младост, игрива - Искам пак да съм щастли. Щастлив. Успех ти желая във всяко начинание и като истинска .

Сподели празника си с нас—тези, които те обичаме най-много! Честит рожден ден, скъпа! Весел празник! Честит специален рожден ден!

Толкова успехи, празнувам днеска юбилей, че да вярваш. Добре дошъл в истинския пожелания за юбилей за жена Годините ни минаха във грижи по работа, за което мечтаеш, на вярата в доброто. И сбъдване на всичко, а граби с пълни шепи от любовта. Той е тържество на духа ти, разпределени в 73 страници, имот. Не злоупотребявай с това право, богат е с това което е дал. Няма. Човек е богат със своята. Ще остана пак дете.

Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш. Честит рожден ден, скъпа! Пожелавам ти все така да бъдеш красива - не само външно, но и в душата и сърцето си.

В тази категория има пожелания, с което да се гордееш. Щастие ти пожелавам и поколение, разпределени в 11 страници.

Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш.