С тебе ми е най download

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

А ако ми намекваш, че играя с Айм , е имам демо ще ти го пратя пък ти прецени За това играя в Deathmach за да запиша и да пробва Danger да оправи проблема , защото няма как да оправиш нещо без да знаеш какво е?!!

Но като ми говориш да не соча с пръст , като изключа че ми го казваш на мене че много добре знаеш колко съм направил за тебе и съм се съобразявал недей да сочиш с пръст и ти

Така, че calm down. Ама споко пак ще ви бия в сървъра. Алчен ли се киви.. Парите и нервите си ги давай където искаш. Не разбирам.

Приеми го че чеп за зеле не става от теб и съм сигурен че и в живота си такъв измекяр! Asene приятелю, sensat. Danger пробвах с мишка Bloody на dpiза сега класирането си остава така спрямо Duster.

Аз такава наглост до сега не съм видял? Вие с асенчо се излагате, казвате че имате демо ама в него не личи че хакер айде скриите се, с тебе ми е най download.

Ако дразня някой хора защото много ги бия, удряте ми бана и ми казвате Чао.. Цъкам със стар Razer Diamondback 3G и да - използвам си драйвъра за "on the fly sensitivity".
 • Сега за 5 евро от Германия пак ли е 2 месеца както беше? Истината е че видяхте зора смених компа и ви спуках от бой и пак ще ви спуквам!
 • Не знам плаща ли се за тоя античийт, което и да е главната причина разработчика да крие нещо.

Послени MP3 хитове

Shark сега ще ти обясня защо още не е баннаат Kuzgun , не е банат защот не го прави умишлено единствено и само заради това , а че е лагав 20 човека ще ти го кажат няма нищо общо с компютрите, 60 FPs са напълно достатъчни за да убиваш , но не и да стреляш и нищо да не отчита За тези , които ревът от Smac да ви кажа няма проблеми от мишката и клавиатурата , мишката ми е Bloody с копчета за двойна и тройни стрелба не ги ползвам няма проблеми с SMac.

Djeki явно си много наивен за да си мислиш, че няма да бъдеш хванат. Както видя по надолу ако са тестове се извиних. Като се съмняваш му правиш демо и го пращаш на админа или го качваш в форума не да ревеш в чата.

 • И да не ме заплашва с някакъв измислен бан "че нарочно си вдигам пинга" По неговата логика забранете на всички в чужбина да играят за да няма хора с висок пинг! Нови заглавия.
 • Преди ревеше за защитата на сървъра сега я има и пак само хакери са ти в главата.

Нали те знам какъв бот беше. Как да правим видео. Аз IP няма как да дублирам то си е едно и също. Те админите поне ако го мутнат да не може да пише ще е по спокойно. Шегувам се Protektor не се сърди.

Още текстове от Гери-Никол и 100 Кила

Добре, че стария SMAC да го банне тоя келеш, че много хора изгони днес от сървърите! Колко човека влизат с над 70 пинг? Никой не си обиждал освен ТО, некъв лимит имаме тука за който незнам Съвсем сериозно Ви говорех, че всеки с 10 бана от SMAC ще получава по 1 ден от мене , първите са на лице

Eto ТУК натисни за с тебе ми е най download видиш защо е баннат. Ето един 4 минутен клип заснет с телефона на мой геймплей, като в същото време това е доказателството ми за моята чиста игра. Asene моля те ако ти остане време, прати ми линк -а и на мене на тоя mail This email address is being protected from spambots. От моите наблюдения, които се отчитат като не волеви софтуерно контролирани движен.

Виждаме на кой му тече кръв и сополи от носа. Тук заради някакъв индивид не спряхме да пишем и да му се връзваме на акъла.

Fresh Music

Ей внимавайте ,че не Smac ще банне Митко,а Митко ще банне Smac Какво се молиш? Ти си един от най-телерираните играчи в тоя сървър че има и такива от 3 години гагна ти за къде по малко махаш му гага и той не знае как се пише , забравил! Ти си много интересен, да махнат бана на доказал се хакер който е баннат от VAC защитата и да банват всики на който викаш хакер без доказателства без нищо.

Според мен вече си намерил правилния хак за през стеам и се правиш на умряла лисица. Бъгъв хакер, с тебе ми е най download. Сега за 5 евро от Германия пак ли е 2 месеца както беше? Мнение нещо да съм ти искал. Но няма да ме с очите с тебе ми е най download пръст и да ме занимавате с глупости. Веднага говорих с Danger къде ми е проблема преинсталирах си играта през Steam изчаках си 2 часа и след това не съм спирал да играя и проблеми не съм имал. Primerno kato ima game mishka ili nenastroena takava.

Вижте с какви никове се е писал обидни самия Митко Профил Митко. Не трвърдя, мрънкам само за незаслужения бан. Odnoklassniki Ltd.

Актуални MP3 тази седмица!

Това демо можеш да си го заврвш знаеш къде защото когато влязат играчи с по 58 60 латентност е ясно че сървъра става супер лагав. Той админ BEBO и лв да направи наградата няма да се съберат хора за игра.

DANGER като ви е правил админи не ви ли е обяснил, че колкото играча се намира по далеч от сървъра толкова pinga му е по висок и той няма как да си оправи pinga!

Играйте и вие в турнира. Истината е че видяхте зора смених компа и ви спуках от бой и пак ще ви спуквам. Кой прави така.

 • Тафо 17.08.2019 в 11:19

  Току що получих бан 15мин. Ама се дразня,че за без причина получавам бан..

 • Гойко 16.08.2019 в 20:17

  Ако някой е малко добър в тая игра и веднага почват със заяжданията и после GAG. Те хората ги мързи да гледат, пък ще седнат да търсят и да си плащат за настройки и хакове, Сега ще видиш как бройката ще се увеличи, не може всички да са с хак или настройки.