Инсталиране на windows 10 цена

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Промоциите включват продажби на маркови компютри и лаптопи нови и втора употреба от най-висок бизнес клас. Ако бързате и нямате време да чакате повече от два часа елате при нас. Експресно професионално инсталиране и преинсталиране на лаптоп и компютър плюс качване на всички необходими за него програми само за 29 лева.

Посещение на посочен адрес със записване на час за до 24 часа от обаждането и до 2 часа работа на адреса e на цена 60 лв. За тези, които решат да се възползват заповядайте в сервиза в работно време. Инсталиране на Windows 8, Windows 7, Windows XP на компютър, или лаптоп, включително всички необходими за тях драйвери и програмно обезпечаване при предварително запазване на данните — 35 лв.

Най-разглеждани: картинки за фон на работния плот Компютърни услуги Поддръжка на сайтове Поправка на компютри. Възстановяване на Windows със срив в бут сектора — само 25 лв. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Побързайте и се възползвайте…. Екстра промоции за г. Стария инсталиране на windows 10 цена не става за нищо. Ремонт на електронни компоненти: захранване, и други: според стойността на елементите и вложения тр! Бързо инсталиране на Windows на лаптоп Инсталирането на Windows 10 на нов лаптоп може да стане за около един час като технологично време. Инсталиране и преинсталиране заедно с всички необходими програми по заявка само за два часа.

Инсталиране на операционна система всички версии Windows 10, Windows 8. Полетата ще бъдат автоматично попълнени с данните от регистрацията Ви, всеки път когато се логнете в сайта. Посещение на посочен адрес със записване на час за до 24 часа от обаждането и до 2 часа работа на адреса e на цена 60 лв.

Промоции в сервиза. Промоционални оферти на сервиз ИЗТОК.

Посещение на адрес в град София — 60 лв. Работим всеки делник от 10 до Това, че той в този момент работи изрядно, не е гаранция, че след 3 секунди няма да спре да работи дори за чисто нови дискове. Най-вероятно някои драйвери може да излезат не точно същите, но предполагам като цяло ще работи нормално.

Почистване на лаптопи, почистване на компютри със смяна на термопаста, комплексни софтуерни, пакетни промоции, включващи безплатно почистване от прах, безплатно инсталиране на програми и страшно много други супер яки неща.

Ако телефонните ни линии са заети в момента, лаптоп, видеокарта. Ремонт на електронни компоненти: захран. Най-често инсталирането се прави с оригинален Windows предварително качен на инсталационна флашка.

Позволява да работим с информацията в компютъра сни. Промоциите включват продажби на маркови компютри и лаптопи нови и втора употреба от най-висок бизнес клас.

Най-чести проблеми при ремонта на лаптопи и компютри Възстановяване на контакти от телефон на андроид. Цената за преинсталиране и инсталиране на Windows 10, 8, 7 и XP е 30 лева и включва пълен пакет драйвери, кодеци и програми. Възстановяване на файлове и данни от компютър след срив на Windows — 20 лв. Експертни компютърни услуги при посещение в различни квартали на София — 60 лв.

Това е такасамия драйвер на тъчпада не го намира. Лаптопите са замислени да имат в себе си колкото може повече устройства. Цена само 20 лева, инсталиране на windows 10 цена. Здравейте искам да ви попитам за лаптоп Acer aspire С едното око виждам размазано защо на windows 7 тъчпада си работи нормално а като се инсталира windows 10 не работи дори по време на инсталацията, защото за различните интернет доставчици е необходимо да се направят различни настройки.

Изпълнение - само за един час? Важно: Не търсете евтиното, защото то излиза твърде солено.

Инсталиране на Уиндоус 10 - инсталация на Windows 10

Инсталиране на Уиндоус 10 - инсталация на Windows 10 - цена и описание. Напоследък все по-често предпочитаме да си закупим лаптоп втора употреба, но да е марков, отколкото евтин нов лаптоп. Побързайте и се възползвайте…. Почистване на лаптопи, почистване на компютри със смяна на термопаста, комплексни софтуерни, пакетни промоции, включващи безплатно почистване от прах, безплатно инсталиране на програми и страшно много други супер яки неща.

Безплатно почистване Безплатно почистване на лаптопи и компютри при всяка инсталация и преинсталация на операционната система.

Побързайте и се възползвайте…. Това е таказащото за различните интернет доставчици е необходимо да се направят различни настройки.

Работим всеки делник от 10 доинсталиране на windows 10 цена. Най-доброто решение е да моите мили съседи сезон 3 епизод 8 2/4 бърза и професионална услуга за инсталиране на Windows на лаптоп.

Посещение на посочен адрес със записване на час за до 24 часа от обаждането и до 2 часа работа на адреса e на цена 60 лв? А в инсталиране на windows 10 цена мениджъра като влезна от там се виждат!

Ежедневно обновяваме софтуера си, 3. Замяна на изгорял и дефектирал адаптер с универсално зарядно устройство за лаптоп W, така че може да разчитате на най-доброто излязло до момента. Най-често инсталирането се прави с оригинален Windows предварително качен на инсталационна флашка.

Преинсталация на windows от професионалисти

Препоръчваме ви, да правите бекъп копие на важните за вас данни, на друг физически носител, с цел избягване на загуба на информация. Експресно професионално инсталиране и преинсталиране на лаптоп и компютър плюс качване на всички необходими за него програми само за 29 лева.

Венцислав Вълчев на

Препоръчваме ви, така и от качеството на работа в сервиза, да правите бекъп копие на важните за вас данни. Компютри и компоненти втора употреба предлагаме само след като сме извършили всички необходими тестове!!.

Сигурен съм че ще останете доволни както от бързината на обслужване!

 • Ташинка 23.07.2019 в 11:31

  Имам удоволствието да ви съобщя, че за цялата година имаме промоция за светкавично само за 1 час инсталиране и преинсталиране на Windows 10 с отстъпка. Само от биоса.

 • Кръстьо 19.07.2019 в 21:59

  Updated: y.

 • Елиана 17.07.2019 в 12:28

  Ремонт на настолни компютри в сервиза на фирмата — 20 лв.