Искрите на отмъщението еп 39 бг аудио

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Какво ще се случи. Какво да очакват зрителите в 34 епизод на "Искрите на отмъщението"? Кате Скрит текст: Покажи Съжалявам,че си се разболяла!

Имаше и подписан договор. Искрите на отмъщението сезон 1 епизод 32 Бг аудио написана от Administrator. Дано е леко и бързо да мине! Серкан Алтунорак — Бюлент Айдънбаш. Сезин Акбашогулларъ — Джахиде Корлуда. Сряда, 10 Октомври г.

Зетят е нощна смяна,а за Нова година ще почива. Сблъсък 5. Джахиде почти е уверена, че е стигнала края на пътя? Интересът на прокурора към старите досиета изненадва всички и те изпадат в паника, особено Джахиде?

Цитирай Полезно.

Той нали работи на смени и на На всичките става ясно, че новия прокурор няма лесно да преклони глава пред Тахсин.

Епизоди с бг. субтитри

Когато наближава времето за съдебното заседание, Джесур се завръща в Корлудаа, той отсъства няколко седмици. Ваканционен предпразничен привет!

Той е станал абсолютно друг човек, само въпросите са останил същите, но са на крачка разстояние от намирането на отговор. Скрит текст: Покажи Злати, очаквам следобед гости - дъщерите и кандидат-зетя. Много къщна работа имам, а от болестта се потя като кон.

 • Сезин Акбашогулларъ — Джахиде Корлуда. След празниците си продължава със сериала в 20ч.!
 • Всичко минава през погледа на Башак.

Етикети Искрите на отмъщението Искрите на отмъщението В резултат на това, което се случва в имението. Арестуват Тахсин Корлудаа и всичко се обръща с главата надолу? Пътят на честта 49 50 51 52 епизод. Арас Онгун - Йомер. Сякаш ураган нахлува в отношенията на Сюхан и Джесур.

Искрите на отмъщението - Епизод 13

Първоначално беше известно само, че в главната роля ще бъде Къванч Татлъту. Ърмак Йорнек — Ширин Турхан. Зетят е нощна смяна,а за Нова година ще почива!

Втори шанс сезон 2 епизод 72 73 74 75 Петък, 12 Октомври г. В имението на Корлуда всичко ще бъде интересно - от изгарящите любови до мръсните интриги. Привет на появилите се момичета в темата. Завинаги 43 44 епизод .

Епизоди с бг. аудио

Втори шанс епизод Second chance episode Translated. Събота, 20 Октомври г. Както е известно, стилистът на този проект е Башак Дизер, съпругата на Къванч Татлъту. За това ще сме при тях! Мистична любов епизод.

 • Серкан Алтунорак — Бюлент Айдънбаш.
 • При нас падна известно количество сняг и се съмнявам да дойдат всички.
 • Гледаме и ние 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 епизод с бг аудио онлайн и повторение.
 • Jump to.

Искрите на отмъщението сезон 2 епизод 40 написана от Administrator Какво да очакват зрителите от 40 епизод на "Искрите на отмъщението". Всички Текуща тема. Абонирайте се за тази RSS емисия!

Завинаги 43 44 епизод бг аудио Forever 43 44 episode bg audio Translated. Кате Синан, благодаря за поредния фраг. Нека да не хендсфри за кола мнения историята много дълбока, но тя може да бъде определена като многослойна.

Завинаги 45 46 епизод .

Искрите на отмъщението (81)

Искрите на отмъщението сезон 2 епизод 40 написана от Administrator Какво да очакват зрителите от 40 епизод на "Искрите на отмъщението"? Ваканцията наближи и Катя е вече болна. Това положение кара всички да изпаднат в паника, включително и Хюля.

Намери ме финал последен епизод сериал. Четвъртък, 11 Октомври г. Работи на два фронта - на две позиции, докато се обучи на новата и докато й назначат заместник на старата.

Дано успея да изкарам нормално последния, работен ден.

 • Гавраил 27.06.2019 в 04:06

  Подаване на сигнал до модератор:.