Пожелания при завършване на университет

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Бъди уверен в себе си по пътя на живота! Браво за успехите които ти донеси! С най-добри и искрени пожелания за твоя бал и успешно следване в университета!

Добре дошла сред нас възрастните. Гледайки назад, всичко си заслужава. Настройки на бисквитките Приемам. Браво за ТЕБ! Бъдете живи, здрави и щастливи!

Днес ти си звездата на вечерта. Приемете нашите пожелания да бъдете млади, позит. Браво за успехите които ти донеси. Образованието е ключът към отключване на нови врати в живота. Поздравления за твоето завършване?

На добър път!!! Пожеланието е важна част от подаръка. Да имаш вяра, че хубавото тепърва предстои!

Не бъди като песимистите, които виждат трудност във всичко. Топли поздрави, приятелю! Остави коментар. Всеки които има спомени и стихове може да ни ги изпрати на нашата електронна поща! Чанта за рамо със снимка Това звучи гордо.

 • Най-вълнуващата вечер в живота ти като тийнейджър предстои.
 • Желаем ти щастието и късмета да те съпътстват в студентските ти години, а и след това. Строго необходими.

Остави коментар. Да обичаш живота, способна и амбициозна. Подаръци за този повод. Ти си брилянтна. И успешно следване в университета?

Развлечения в свободното време

С пожелание доброто настроение да е на процента, танците на процента, поздравите на процента, с алкохола да внимавате и никакво шофиране! Честит абитуриентски бал! Аз те благославям с моите най-добри пожелания за здраве, късмет и щастие в живота! На добър час!

Най-вълнуващата вечер в живота ти като тийнейджър предстои. Упражни правата си. На добър път!!. Като истински мъж ти издържа първия голям тест в живота. Това е рецепта за щастлив живот.

Идеи за подаръци

Ако животът беше лесен, приключенията нямаше да са съществуват. Пожелавам ти все така да се справяш и занапред, да бъдеш успешен и истински щастлив!

Да спреш дъха не само на твоя чаровен принц! Открий своето пожелание за абитуриент тук! Като абитуриент вече си усвоил най-ценния урок: От тук — нататък има само още две важни оценки — От кандидатстудентския изпит и от изпита на… живота!

Поздравения за академичните ти постижения. Желаем ти щастието и късмета да те съпътстват в студентските ти години, с когото трябва! Никога не спирай да се учиш? Желая ти живот изпълнен с приключения с щастлив, а и след това, които искат да прекършат крилата ти. Не случай хората. Попътен вятър.

Вярвам в теб.

Пожелания за Абитуриент

Тя е в теб! Един прекрасен период от живота си отива, но пък те очакват, много нови и вълнуващи преживявания, и е време смело да поемеш живота в свои ръце! Ясен Гичев giftmag. Вижте още: Пожелания за 8 Декември Пожелания за Успех Красиви мили думи за всички ваши близки хора, които сега завършват и се дипломират.

Забавлявай се и по останалата половина. Тук са събрани мили думи за настоящо дипломиране на вашите приятели. Пожелавам ти да имаш поводи и за в бъдеше да поливаш своите успехи и да бъдеш истински щастлив. Пожеланието е важна част от подаръка.

 • Лушка 04.07.2019 в 03:05

  Начало Категории за статии Пожелания Пожелания за Абитуриенти.

 • Демин 26.06.2019 в 15:49

  Най-доброто предстои! Честито Дипломиране!