Натриева основа на люспи цена

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

С мазнините образува натриеви сапуни. Разтворимост във вода. Съвременните методи за получаване се базират на т.

Като много реактивоспособно вещество на практика не се среща в природата. Корозивността на натриевата основа се дължи на това, че разтваря добре мазнини и белтъци, затова причинява изгаряния на кожата и очите, често по-тежки от изгарянията с киселини. Основни опасности. Концентрирането на получената основа чрез изпаряване на част от водата е енергоемко, което се отразява на икономичността на процеса. Структура и свойства.

Един остарял метод за получаването на натриева основа се базира на реакцията на калцинирана сода с хидратна вар :.

При този метод се използва полимерна мембрана Nafionкоето позволява получаването на по-концентрирани разтвори. За нас е важно твоето мнение. Плоскости и профили за сухо строителство Външни елементи за стена. Точка на кипене. Код Bricolage: С алуминиеви соли дава алуминиев трихидроксид, обемиста бяла утайка.

Промишлени химикали!

Киселинност p K a. Каустична мъгла, която дразни очите и дихателните органи, предизвиква кашляне, задух и тежки възпаления.

Цена с ДДС : 6,50 лв.

Точка на топене. CAS номер. Външна растителност Вътрешна растителност Съдове и принадлежности за засаждане Почви и торове Градински мебели и принадлежности Външна декорация. Използва се за рафинирането на боксита при получаването на алуминий. Промишлени химикали.

Точка на топене. Килими и пътеки Мокети и балатуми. Забелязва се твърдо бяло вещество по стените. Прилага се като активно вещество в битовата химия, използвано за отпушване и прочистване на канали и др. Плътност и фаза. Основни опасности. Продуктов каталог.

NaOH М = 40,00 г/мол

Сапуните, произведени чрез реакция между мазнини и натриева основа, се наричат натриеви. За подробности вижте Условия за ползване. Натриевата основа се разтваря също в алкохол и глицерин, а е неразтворима в етилов етер и ацетон.

В момента няма наличност от този продукт. Промишлени химикали. Готовият продукт се получава във вид на люспи. Натриевата основа сода каустик е евтин и масов продукт, който намира голямо техническо приложение. Точка на възпламеняване.

Термодинамични данни.

Напиши ревю

Корозивността на натриевата основа се дължи на това, че разтваря добре мазнини и белтъци, затова причинява изгаряния на кожата и очите, често по-тежки от изгарянията с киселини.

Автоаксесоари Оборудване за работилници и сервизи Работно облекло Измервателни уреди и инструменти. Натриевият хидроксид се неутрализира с киселини :.

В нефтопреработващата индустрия се прилага при алкалната очистка на горивата, за редуциране на съдържанието на серни съединения.

Градинско и външно осветление Влагозащитени осветителни тела. В други проекти Общомедия. В лабораторни условия може да се получи при реакцията на натрий с вода:. Как да направим. Днес той е преобладаващ. Термодинамични данни. Затова той се използва за утаяването .

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...

Вентилатори и охладители Пречистване на въздуха. Електрическо отопление Отопление за баня Отопление на дърва Отопление на газ Отопление на пелети Топлоинсталации Димоотводи и почистване.

Използва се за рафинирането на боксита при получаването на алуминий.

Външна растителност Вътрешна растителност Съдове и принадлежности за засаждане Почви и торове Градински мебели и принадлежности Външна декорация! Натриевата основа NaOH, получен при взаимодействито на метала натрий с вода. Плоскости и профили за сухо строителство Външни елементи за стена.

  • Тимена 24.02.2020 в 13:01

    Както и всички други основи, натриевата основа взаимодейства и с киселинни оксиди :.

  • Панчо 16.02.2020 в 09:54

    Алуминият се разтваря в натриева основа с образуване на водород и натриев метаалуминат. Днес той е преобладаващ.